Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام و المسلمین محمد جواد حاج علی اکبری پیش از ظهر چهارشنبه در بازدید از سومین نمایشگاه مسجد جامعه پرداز اظهار داشت: این نمایشگاه نشان دهنده ارائه یک کار علمی در عرصه احیای نقش مسجد در ابعاد مختلف است که باید از دست اندرکاران برپایی آن تقدیر کرد.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور گفت: جامعه تراز اسلامی در دو نقطه نشان گذاری شده است؛ اول مسجد و دیگری مؤمنی است که پرورش یافته مسجد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام حاج علی اکبری بیان داشت: بر اساس مبانی قرآن کارگزاران مسجد باید انسان‌های مطهر باشند و در این صورت خروجی این مسجد انسان‌هایی مؤمن و مجاهد است.

وی گفت: برای شخصیت مؤمن و مجاهد ۹ ویژگی در قرآن بیان شده است که ۳ ویژگی مربوط به کنشگری و ۶ مورد مربوط به دیگر شاخص‌های شخصیتی است.

وی ادامه داد: داشتن ارتباط با کیفیت با ساحت قدسی پروردگار بسیار مهم است و همه انسان‌ها باید در این مسیر برنامه ریزی کنند و قدم بردارند.

حجت الاسلام حاج علی اکبری عنوان داشت: هر نوع جامعه پردازی و ایفای نقش الهی در جامعه، مبتنی بر عرصه خودسازی است و همه اینها حاصل چرخه تربیتی است که در مسجد رخ می‌دهد؛ آن هم نه هر مسجدی بلکه مسجدی که مربوط به ساحت امام باشد و در این عرصه مسجدهای بدلی همانند ضرار پذیرفتنی نیست.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور ادامه داد: کسانی که در مسجد در تراز قرآن تربیت می‌شوند مؤمنان و مجاهدانی هستند که می‌توانند جامعه اسلامی را تقویت و یاری کنند.

وی تاکید کرد: نماز در جامعه اسلامی جایگاه ویژه ای دارد و البته نماز جماعت به مراتب اهمیت بالاتری دارد.

وی تاکید کرد: از نقش اصلی مسجد که همان نقش تربیتی است نباید غافل شد و نقش کنشگری تربیت شدگان مسجد مقدمه اش تربیت یافتن در مسجد است.

حاج علی اکبری ادامه داد: اگر تربیت اصلی در مسجد شکل نگیرد؛ انگیزه‌های کنشگری ممکن است در مسیر بعدی تخریب گر باشد و از مسیر اصلی منحرف شود و این آسیب باید دیده شود.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور افزود: مساجد نباید آشفته و دچار اختلافات داخلی شوند و شیطان نیز سرمایه گذاری ویژه ای روی مسجد دارد و این امر در مسجدی رخ می‌دهد که چرخه رشد در آن بر اساس مبانی قرآن نباشد.

وی گفت: جامعه آباد در مسجدآباد و در پی آن توسط امام جماعت آباد رخ می‌دهد.

حاج علی اکبری با بیان اینکه حوزه علمیه باید کم کاری خود در تربیت امام جماعت خبره را جبران کند افزود: امروز ۴۰ هزار امام جماعت کم داریم و این امر با یک ایجاد مرکز تخصصی جبران نمی‌شود و از سویی دیگر جامعه آباد از مسجد آباد محقق می‌شود و حوزه علمیه باید در این زمینه کاری جهادی در جهت جبران این عقب ماندگی تاریخی داشته باشد.

کد خبر 5571782

منبع: مهر

کلیدواژه: قم مسجد محمدجواد حاج علی اکبری بوشهر هفته دولت ویروس کرونا کرمانشاه اربعین حسینی گرگان خطبه های نماز جمعه اربعین 1401 آمار کرونا اردبیل شیوع کرونا خراسان رضوی مشهد قزوین حاج علی اکبری امام جماعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۱۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در یک برنامه تلویزیونی، با بیان اینکه در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید گفت: بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوییم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست.

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

وی با بیان اینکه در هجده سالی که بعد از قانون احیا می‌گذرد تقریبا یک بار جذب مربی پرورشی داشتیم ادامه داد: سایر جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ ـ۸۰۰ نفر بوده، امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.

مربیان پرورشی از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اکثر فضا‌های پرورشی متروکه شده بودند گفت: تقریبا ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم. در بحث محتوا نیز حوزه پرورشی نه به صورت صد درصد، اما در بسیاری مواقع به حوزه‌ای کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده است، مربیان پرورشی در مدارس از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند بنابراین در عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا که سه ضلع اصلی کار تربیتی هستند مشکل و کمبود داریم و تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.

پورثانی با بیان اینکه ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم افزود: رهبر معظم انقلاب فرموده بودند دستگاه آموزش و پرورش با بقیه دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، بقیه دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند ولی وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب همچنین فرموده بودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد ادامه داد: ما نه فقط گروه‌های مردمی بلکه از نهاد‌های انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت دارند، استقبال می‌کنیم. 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می‌گوید که کل جریان آموزش و پرورش برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه است. کسانی که سند را نوشته بودند پیشنهاد داده بودند که وزارت آموزش و پرورش به وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر نام یابد. در تمامی صفحات مبانی سند تحول یک کلمه به نام آموزش و پرورش پیدا نمی‌کنید و فقط یک کلمه به نام تربیت وجود دارد.

سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد

وی با بیان اینکه در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود افزود: در ۷۲۰ منطقه کشور، هر منطقه یک معاون پرورشی داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند، اظهار کرد: سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درگذشت امام جماعت مسجدی در اندونزی هنگام نماز صبح+ فیلم
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • آیا بانوان می‌توانند امام جماعت شوند؟ + نظرات مراجع تقلید
  • عدم تامین معیشت؛ مانع استقبال روحانیون از مسئولیت امامت جماعت
  • معلمین نقش و رسالت سترگ تربیتی را عهده‌دار هستند
  • جامعه ما با شبیخون فرهنگی دشمن روبروست/پاسدار و نگهبان مساجد، علما و طلاب هستند
  • حوزه‌های علمیه مهمترین نقش تربیتی را در جامعه دارند
  • معلم «انسان ســـاز» است/ ترسیم مثلث «عشق، ایمان و اراده»
  • معلّمان، قافله‌سالاران کاروان روشنگری
  • امام صادق (ع) جامعه بشری را هدایت کرد